ÂÂ

МеленіÂ східні спеції
для справжніх гурманів
ÂÂ
ÂÂ
Агар-агар
Вага: 25 г. Рекомендоване пожертвування - 70 гривень Придбати
Вага: 50 г. Рекомендоване пожертвування - 120 гривень Придбати
Вага: 100 г. Рекомендоване пожертвування - 220 гривень Придбати
ÂÂ
Агар-агар – продукт, що отримується шляхом екстрагування з морських водоростей. Використовується для желювання солодких та солоних страв. Пропорція, що рекомендується - 8 г. продукту на 1 л. води.
ÂÂ
ÂÂ ÂÂ
Асафетида. Ямуна.ÂÂ 50 грам
Дата виробництва:ÂÂ 12 листопада 2024,ÂÂ Бажано спожити до: 11 листопада 2026
Рекомендоване пожертвування - 120 гривень Придбати
ÂÂ
ÂÂ
Асафетида Everest. 25 g.ÂÂ ÂÂ
Дата виготовлення:ÂÂ грудень 2023 р.,ÂÂ ÂÂ ÂÂ Термін придатності:ÂÂ травень 2025
Рекомендоване пожертвування - 100 гривень Придбати
Асафетида Everest. 50 g.
Дата виготовлення: серпень 2024 р.,ÂÂ Термін придатності: сiчень 2026
Рекомендоване пожертвування - 190 гривень Придбати
ÂÂ
Асафетида Vandevi.ÂÂ ÂÂ
50 грам. Термін використання: вересень 2025 - 160 гривень Придбати
100 грам.  Термін використання: серпень 2026 - 310 гривень Придбати
Асафетіда (asafoetida) – дуже оригінальна спеція. За смаковими якостями замінює цибулю та часник.
Є сильним засобом, що покращує травлення. Сприяє видаленню скупчень їжі зі шлунково-кишкового тракту. Надає приємної смакової насиченості солоним овочевим стравам.
ÂÂ ÂÂ
ÂÂ
Асафетида Premium. Mелена, з Афганістану.
50 грам - Рекомендоване пожертвування - 130 гривень  Придбати
100 грам - Рекомендоване пожертвування - 240 гривень  Придбати
Асафетида Hing Gajanand.ÂÂ ÂÂ
Дата виготовлення: 17 квітня 2024,ÂÂ ÂÂ Термін придатності:ÂÂ 18 місяців
25 грам. Рекомендоване пожертвування - 120 гривень Придбати
50 грам. Рекомендоване пожертвування - 200 гривень Придбати
ÂÂ
ÂÂ
Асафетида як вона є. Чиста, у смолі
Вага 25 г.  Рекомендоване пожертвування - 90 гривень Придбати
Вага 50 г.  Рекомендоване пожертвування - 170 гривень Придбати
Вага 100 г.  Рекомендоване пожертвування - 300 гривень Придбати
Вага 250 г.  Рекомендоване пожертвування - 630 гривень Придбати
ÂÂ
ÂÂ ÂÂ Асафетида по праву вважається найекзотичнішою приправою. Це не насіння, не плоди і навіть не надземні/підземні частини пряної рослини. Ця спеція є чумацький сік кореневища високорослої зонтичної трави Férula assa-fóetida.
Зростає асафетида в умовах спекотного сухого клімату, в пустелях та горах Середньої Азії. В Індії її культивують спеціально.
ÂÂ ÂÂ Процес видобутку прянощі дуже трудомісткий.ÂÂ Спочатку кореневища обкопують, звільняючи нижню частину стебел від сухого листя, потім знову прикривають коріння землею та камінням. Приблизно через місяць, зрізають стебло, роблять зріз корінням і збирають чумацький сік, схожий на латексну смолу. Щодесять днів операцію повторюють.
З одного кореня одержують близько кілограма соку. Висушена смола формується в плитки або подрібнюється.
ÂÂ ÂÂ Застосування та властивості асафетиди:
ÂÂ ÂÂ Асафетиду не часто зустрінеш на полицях супермаркетів та навіть інтернет-магазинів Європи. Найчастіше її можна знайти в аюрведичних чи індійських магазинах. Приправа використовується майже виключно у національних кухнях країн Азії. Хоча нічого незвичайного для європейця у її смаку та запаху немає.
ÂÂ ÂÂ У стародавніх медичних трактатах асафетида високо цінується. Ця спеція полегшує перетравлення їжі, позбавляє паразитів, лікує захворювання суглобів і кісток. І хоча в сучасній офіційній медицині рослина використовується рідко, її вживання може реально оздоровити організм.
ÂÂ ÂÂ Асафетидою приправляють важкі для травлення страви – бобові. Завдяки приправі, вони не викликають тяжкості в шлунку та подальшого рясного газоутворення. Саме за це спеція цінується любителями квасолі, гороху та інших бобових культур, багатих на білок і корисних, але несучих «неприємні наслідки» у вигляді метеоризму. Асафетида їх повністю позбавляє.
ÂÂ ÂÂ Чверть чайної ложки подрібненої асафетиди еквівалентна одній великій цибулиці та одному великому зубчику часнику. Спецію можна змішувати з іншими прянощами. З нею добре поєднуються кардамон, імбир, лавровий лист, гірчиця, куркума. Додавати асафетиду слід наприкінці готування, щоб ефірні олії не випарувалися.
ÂÂ
ÂÂ
Гвоздика мeлeна
Вага - 50 г. Рекомендоване пожертвування - 60 гривень Придбати
Вага - 100 г. Рекомендоване пожертвування - 100 гривень Придбати
ÂÂ
Імбир мелений "light". 50 грам
Рекомендоване пожертвування - 20 гривень Придбати
Імбир мелений,ÂÂ без домішок. 100 г.
Рекомендоване пожертвування - 100 гривень Придбати
Імбир молотий TRS.ÂÂ 100 грам
Рекомендоване пожертвування - 150 гривеньÂÂ Під замовлення
ÂÂ
Властивості:
-
Імбир є надійною профілактикою хвороб рота та горла.
-
Для того, щоб позбутися слабкості, нудоти та запаморочення, які є звичайними симптомами морської хвороби, необхідно взяти половину чайної ложки імбиру та змішати його з чаєм чи водою бажано за півгодини до їди. Також цей рецепт допоможе вагітним жінкам позбутися неприємних симптомів токсикозу.
- Корисна властивість імбиру, яка полягає у якісному знищенні хвороботворних мікробів.
- Приготувавши спеціальну пасту з імбиру, води та куркуми, можна витягувати гній із фурункулів, тим самим очищаючи місце їх локалізації. Достатньо нанести трохи цієї пасти на уражені місця
- Імбир є сильним засобом проти будь-яких простудних вірусів!
ÂÂ
ÂÂ
Коріандр мелений.ÂÂ
Вага - 50 г. Рекомендоване пожертвування - 30 грн.ÂÂ ÂÂ ÂÂ Придбати
Вага - 100 г. Рекомендоване пожертвування - 40 грн.ÂÂ ÂÂ ÂÂ Придбати
Вага - 500 г. Рекомендоване пожертвування - 150 грн.ÂÂ ÂÂ ÂÂ Придбати
Вага - 1000 г. Рекомендоване пожертвування - 250 грн.ÂÂ ÂÂ ÂÂ Придбати
Коріандр мелений TRS.ÂÂ 100 грам
Термін використання:ÂÂ 25 травня 2026
Рекомендоване пожертвування - 108 гривень Придбати
ÂÂ
Кориця мелена.
Вага: 50 г. Рекомендоване пожертвування - 50 гривень Придбати
Вага: 100 г. Рекомендоване пожертвування - 90 гривень Придбати
ÂÂ
Кориця мелена. TRS. 100 г.
Термін придатності:ÂÂ березень 2025ÂÂ ÂÂ
Рекомендоване пожертвування - 108 гривеньÂÂ Під замовлення
Кмин мелений.
100 г. Рекомендоване пожертвування - 50 гривень Придбати
ÂÂ
Кумін мелений (Індія).ÂÂ
Вага - 50 г. Рекомендоване пожертвування - 40 гривень Придбати
Вага - 100 г. Рекомендоване пожертвування - 70 гривень Придбати
ÂÂ ÂÂ
Куркума мелена, помаранчева. 100 г. Сорт вищий.ÂÂ
Рекомендоване пожертвування - 50 гривень  ПридбатиÂÂ
ÂÂ Куркума (turmeric) - подрібнений до порошкоподібного стану корінь жовто-помаранчевого кольору. Є одним з кращих лікувальних засобів, вживаних в Аюрведі. Сприяє травленню, допомагає підтримувати кишкову флору в нормі, зменшує кількість газів, має тонізуючі властивості і діє як природний антибіотик.
У стравах надає приємний жовтий колір, завдяки якому блюдо дуже апетитно виглядає.
ÂÂ ÂÂ
Куркума мелена TRS. 100 грам. Гатунок вищий
Термін використання:ÂÂ 4 квітня 2026 р.ÂÂ
Рекомендоване пожертвування - 100 гривень  ПридбатиÂÂ
ÂÂ
Куркума мелена Patanjali. 100 грам. Гатунок вищий
Дата виготовлення: 19 травня 2023 р.ÂÂ ÂÂ Термін використання:ÂÂ 18 травня 2025 р.
Рекомендоване пожертвування - 80 гривень Придбати
ÂÂ
ÂÂ ÂÂ
Куркума мелена, помаранчева.ÂÂ 1000 г.
Рекомендоване пожертвування - 400 гривень  ПридбатиÂÂ
ÂÂ
Манго порошок (амчур). "Gajanand" 100 грам
Дата пакування: 17 квітня 2024,ÂÂ ÂÂ ÂÂ Термін придатності:ÂÂ 16 квітня 2026ÂÂ ÂÂ
Рекомендоване пожертвування - 150 гривень  ПридбатиÂÂ
ÂÂ
Властивості продукту:
Порошок манго має кислий смак з приємним фруктовим післясмаком. Аромат - пряний з легкими фруктовими нотками.
Використання:
ÂÂ ÂÂ Амчур використовується як "підкисляючі" прянощі так само, як тамаринд або сік лимона. Частіше додають в овочеві блюда, супи і бульйони. Особливо добре амчур проявляє свій смак і аромат в супах з бобових. Порошок манго використовують для приготування солодощів, а також для заправки фруктових салатів разом з чорною сіллю.
Застосування в медицині:
- ÂÂ ÂÂ ÂÂ Страви і напої з манго збагачують клітини крові і мозку, освіжають і знімають втому.
- ÂÂ ÂÂ ÂÂ Амчур покращує настрій і допомагає побороти депресивні стани.
- ÂÂ ÂÂ ÂÂ Чинить сприятливу дію на роботу тонкого кишечника.
- ÂÂ ÂÂ ÂÂ Вживання манго при простудних захворюваннях і при грипі прискорить одужання.
ÂÂ
ÂÂ ÂÂ
Мускатний горіх мелений.
Вага - 50 г. Рекомендоване пожертвування - 50 гривень Придбати
Вага - 100 г. Рекомендоване пожертвування - 90 гривень Придбати
Вага - 1000 г. Рекомендоване пожертвування - 650 гривень Придбати
ÂÂ
Паприка мелена.
Вага - 50 г. Рекомендоване пожертвування - 30 гривень Придбати
Вага - 100 г. Рекомендоване пожертвування - 50 гривень Придбати
Паприка мелена. 1 kg.
Рекомендоване пожертвування - 300 гривень Придбати
ÂÂ
ÂÂ
Паприка мелена копчена, солодка. Піментон.
Вага - 50 г. Рекомендоване пожертвування - 40 гривень Придбати
Вага - 100 г. Рекомендоване пожертвування - 70 гривень Придбати
Вага - 500 г. Рекомендоване пожертвування - 250 гривень Придбати
Вага - 1000 г. Рекомендоване пожертвування - 380 гривень Придбати
Опис:
ÂÂ ÂÂ Копчена паприка зроблена з Pimiento перцю, який був висушений і скопченый на дубових дровах, потім подрібнений в дрібний порошок. Навіть просто трохи цієї спеції додасть неймовірно спокусливий димчастий смак і аромат будь-якому блюду.
  Пиментон один з найважливіших інгредієнтів для справжніх гурманів, його використовують у багато блюд щоб створити пікантний копчений смак і апетитний червонястий відтінок : овочеві рагу, сабджи, пакоры, бутерброди з сиром і помідорами, обсмажений панир і тофу. Особливо широко його використовують при приготуванні всіляких томатних соусів, супів, додають у блюда з рисом Загалом усюди, де треба надати блюду колір і тонкий димний аромат.
ÂÂ
Паприка середніми шматочками.
Вага - 50 г.  Рекомендоване пожертвування - 30 гривень  Придбати
Вага - 100 г. Рекомендоване пожертвування - 50 гривень  Придбати
ÂÂ
Перец чёрный (молотый). Высший сорт.
Вес - 50 г. ÂÂ Рекомендуемое пожертвование - 30ÂÂ грн.ÂÂ ÂÂ ÂÂ Приобрести
Вес - 100 г. ÂÂ Рекомендуемое пожертвование - 50ÂÂ грн.ÂÂ ÂÂ ÂÂ Приобрести
Вес - 500 г. ÂÂ Рекомендуемое пожертвование - 180ÂÂ грн.ÂÂ ÂÂ ÂÂ Приобрести
Вес - 1000 г. ÂÂ Рекомендуемое пожертвование - 350ÂÂ грн.ÂÂ ÂÂ ÂÂ Приобрести
ÂÂ
Перець білий (мелений).
Вага - 50 г.  Рекомендоване пожертвування - 50 гривень  Придбати
Вага - 100 г.  Рекомендоване пожертвування - 90 гривень  Придбати
Білий перець -ÂÂ це ті самі плоди чорного перцю, тільки очищені від шкірки. У зв'язку з більш складним процесом виготовлення цей вид перцю цінується значно вище, він має всі корисні властивості чорного перцю, але не такий пекучий на смак і має сильніший аромат. У кулінарії білий перець може використовуватись нарівні з чорним, але краще підходить для приготування вишуканих страв, оскільки він не такий помітний як чорний.
- Чудово підходить для овочевих страв та пикантних соусів
- Використовують в маринадах
- Додають в закуски, салати, гарніри
- Посилює смак і аромат супів та соусів
- Входить до складу багатьох сумішей спецій і приправ
Мелений білий перець - ідеальна приправа для підсилення смаку ваших улюблених страв!
Перець білий (мелений). TRS 100 g.
Дата виготовлення: травень 2024 р.,   Термін використання: травень 2025
 Рекомендоване пожертвування - 150 гривень  Придбати
ÂÂ
ÂÂ
Перець чилі жгучий (різаний). 50 грамÂÂ
Рекомендоване пожертвування - 50 гривень    Придбати
Перець чилі мелений. 50 грам
Рекомендоване пожертвування - 50 гривень    Придбати
ÂÂ ÂÂ
Перець чилі кашмірський (лагідний) MDH мелений. 100 грам
Термін придатності:ÂÂ березень 2026
Рекомендоване пожертвування - 160 гривень    Придбати
ÂÂ
ÂÂ Ви будете приємно вражені, якщо використовуєте кашмірський перець чилі!ÂÂ Чому?ÂÂ Та тому що він має природу м'якої гостроти. За силою менше, ніж звичайний гострий чилі. Крім того, він приємно підфарбує страву красивим червонуватим відтінком, що надасть страві більше апетитності! Kashmiri chilli pawder для справжніх гурманів!
Кайнейський перець Heera мелений. 100 грам
Термін використання: 05 лютого 2026
Рекомендоване пожертвування - 170 гривень  Придбати
Кайенський перець мелений червоний популярний серед шеф-кухарів і домашніх кухарів, які хочуть оживити свої страви яскравим смаком і вогняною ноткою. Ви знайдете їх у кухнях усього світу – у індійському сабжі, каррі, далі, також корейському кімчі і мексиканському молі.
Кайенский перець завжди починається з цілого стиглого перцю. Перець, що входить до складу цього сорту, збирають, акуратно висушують, а потім перемелюють. Вони забезпечують чітке тепло, яскравий червоний колір і збалансований смак!
Кайенський перець – середньої гостроти перець чилі. Південноамериканський кайенський перець, як правило, вузький, червоний і має злегка зморшкувату шкірку. Кайенский перець, який використовується цілком або у вигляді дрібно подрібненого порошку, зустрічається в багатьох кухнях, включаючи азіатську, індійську, тайську, креольську, китайську та корейську.
Кайенский перець і мелений чилі зазвичай можна використовувати як взаємозамінні. Однак не всі перці чилі мають однаковий смак. У той час як кайенский перець має пряний, злегка землистий смак, класичні сорти чилі набагато м’якші. Порошок чилі зазвичай виготовляється з різних перців і він, безумовно, матиме інший смак, ніж чистий мелений кайенський перець.
ÂÂ
ÂÂ
Фенхель мелений. 100 грам
Рекомендоване пожертвування - 40 гривень  Придбати
ÂÂ ÂÂ ÂÂ ÂÂ ÂÂ ÂÂ
Свежие отзывы
- 11.01.2025
-
08.08.2023
Всем мира и Милости Господа! Искал и нашел (на просторах мировой паутины) именно то, что хотел найти! Огромная искренняя благодарность всем, кто причастен к работе этого ресурса, Николаю - особенно, за компетентность, быстроту реагирования и качество предлагаемых товаров! Желаю процветания и надеюсь ...
-
12.04.2023
Добрый день. Спасибо огромное! Заказывала два мешочка для джапа-малы, качество просто супер. Фото не передаёт этой красоты! Спасибо за подарочек! Благодарю)
-
05.12.2021
Спасибо, ваш сайт очень полезный!
-
02.11.2021
Очень понравились благовония на коровьем навозе Gomata! Благодарим Николая за рекомендацию лучших благовоний!
Детальніше...