![]() Молоті східні спеціїдля справжніх гурманівсмачно та корисно
Агар-агар – продукт, що отримується шляхом екстрагування з морських водоростей. Використовується для желювання солодких та солоних страв. Пропорція, що рекомендується - 8 г. продукту на 1 л. води.
Вага: 25 г. Рекомендоване пожертвування - 60 гривень Придбати Вага: 50 г. Рекомендоване пожертвування - 110 гривень Придбати Вага: 100 г. Рекомендоване пожертвування - 200 гривень Придбати Вага: 500 г. Рекомендоване пожертвування - 800 гривень Придбати Вага: 1000 г. Рекомендоване пожертвування - 1500 гривень Придбати
Дата виготовлення: 22 вересня 2022; Термін придатності: 21 лютого 2024 Рекомендоване пожертвування - 100 гривень Придбати Асафетіда (asafoetida) – дуже оригінальна спеція. За смаковими якостями замінює цибулю та часник. Є сильним засобом, що покращує травлення. Сприяє видаленню скупчень їжі зі шлунково-кишкового тракту. Надає приємної смакової насиченості солоним овочевим стравам.
Дата виготовлення: 1 січня 2023; Термін придатності: 1 січня 2025 Рекомендоване пожертвування - 140 гривень Придбати
50 грам. Термін придатності: липень 2025. Рекомендоване пожертвування - 150 гривень Очікується 100 грам. Термін придатності: березень 2025. Рекомендоване пожертвування - 250 гривень Очікується
Дата виготовлення: 12 листопада 2021, Термін придатності: 11 листопада 2023 Рекомендоване пожертвування - 100 гривень Придбати
Дата виготовлення: серпень 2022, Термін придатності: липень 2024 Рекомендоване пожертвування - 150 гривень Придбати
Рекомендоване пожертвування - 200 гривень Придбати
Дата виготовлення: 10 листопада 2021; Термін придатності: 9 квітня 2023 Рекомендоване пожертвування - 150 гривень В наявності немає
Дата виготовлення: 11 квітня 2022; Термін зберігання: 10 вересня 2023 р. Рекомендоване пожертвування - 100 гривень В наявності немає Асафетіда по праву вважається найекзотичнішою приправою. Це не насіння, не плоди і навіть не надземні/підземні частини пряної рослини. Ця спеція є чумацький сік кореневища високорослої зонтичної трави Férula assa-fóetida. Зростає асафетіда в умовах спекотного сухого клімату, в пустелях та горах Середньої Азії. В Індії її культивують спеціально.
Процес видобутку прянощі дуже трудомісткий. Спочатку кореневища обкопують, звільняючи нижню частину стебел від сухого листя, потім знову прикривають коріння землею та камінням. Приблизно через місяць, зрізають стебло, роблять зріз корінням і збирають чумацький сік, схожий на латексну смолу. Щодесять днів операцію повторюють. З одного кореня одержують близько кілограма соку. Висушена смола формується в плитки або подрібнюється.
Асафетіду не часто зустрінеш на полицях супермаркетів та навіть інтернет-магазинів Європи. Найчастіше її можна знайти в аюрведичних чи індійських магазинах. Приправа використовується майже виключно у національних кухнях країн Азії. Хоча нічого незвичайного для європейця у її смаку та запаху немає. У стародавніх медичних трактатах асафетіда високо цінується. Ця спеція полегшує перетравлення їжі, позбавляє паразитів, лікує захворювання суглобів і кісток. І хоча в сучасній офіційній медицині рослина використовується рідко, її вживання може реально оздоровити організм. Асафетідою приправляють важкі для травлення страви – бобові. Завдяки приправі, вони не викликають тяжкості в шлунку та подальшого рясного газоутворення. Саме за це спеція цінується любителями квасолі, гороху та інших бобових культур, багатих на білок і корисних, але несучих «неприємні наслідки» у вигляді метеоризму. Асафетіда їх повністю позбавляє. Чверть чайної ложки подрібненої асафетиди еквівалентна одній великій цибулиці та одному великому зубчику часнику. Спецію можна змішувати з іншими прянощами. З нею добре поєднуються кардамон, імбир, лавровий лист, гірчиця, куркума. Додавати асафетіду слід наприкінці готування, щоб ефірні олії не випарувалися.
50 грам - Рекомендоване пожертвування - 120 гривень В наявності немає
50 грам - Рекомендоване пожертвування - 100 гривень Придбати 100 грамм - Рекомендоване пожертвування - 190 гривень Придбати
50 грам - Рекомендоване пожертвування - 120 гривень Придбати 100 грамм - Рекомендоване пожертвування - 200 гривень Придбати
50 грам: рекомендоване пожертвування - 160 гривень Придбати 100 грам: рекомендоване пожертвування - 300 гривень Придбати
Вага - 50 г. Рекомендоване пожертвування - 60 гривень Придбати Вага - 100 г. Рекомендоване пожертвування - 100 гривень Придбати
Вес - 60 г. Рекомендуемое пожертвование - 25 грн. Приобрести
50 г. Рекомендоване пожертвування - 30 гривень Придбати 100 г. Рекомендоване пожертвування - 50 гривень Придбати 500 г. Рекомендоване пожертвування - 200 гривень Придбати 1000 г. Рекомендоване пожертвування - 350 гривень Під замовлення Свойства:
Імбир мелений "light". 50 грамРекомендоване пожертвування - 20 гривень Придбати
Рекомендоване пожертвування - 120 гривень Під замовлення
Рекомендоване пожертвування - 80 гривень Придбати
Рекомендоване пожертвування- 350 гривень Під замовлення
210 грамм Рекомендованное пожертвование - 150 грн. Под заказ 300 грамм Рекомендованное пожертвование - 190 грн. Под заказ 310 грамм Рекомендованное пожертвование - 220 грн. Под заказ 750 грамм Рекомендованное пожертвование - 350 грн. Под заказ 1000 грамм Рекомендованное пожертвование - 450 грн. Под заказ
Вага - 50 г. Рекомендоване пожертвування - 70 гривень Придбати Вага - 130 г. Рекомендоване пожертвування - 130 гривень Придбати Вага - 500 г. Рекомендоване пожертвування - 500 гривень Придбати Вага - 1000 г. Рекомендоване пожертвування - 880 гривень Придбати
Вага - 50 г. Рекомендоване пожертвування - 20 грн. Придбати Вага - 100 г. Рекомендоване пожертвування - 35 грн. Придбати Вага - 500 г. Рекомендоване пожертвування - 100 грн. Придбати Вага - 1000 г. Рекомендоване пожертвування - 150 грн. Придбати
Вага: 50 г. Рекомендоване пожертвування - 30 гривень Придбати Вага: 100 г. Рекомендоване пожертвування - 50 гривень Придбати
Термін придатності: грудень 2023 р. Рекомендоване пожертвування- 130 гривень Придбати
Рекомендоване пожертвування- 110 гривень Під замоалення
Вес - 50 г. Рекомендуемое пожертвование - 25 грн. Купить Вес - 100 г. Рекомендуемое пожертвование - 40 грн. Купить Вес - 500 г. Рекомендуемое пожертвование - 150 грн. Купить Вес - 1000 г. Рекомендуемое пожертвование - 270 грн. Купить
100 г. Рекомендоване пожертвування - 40 гривень Придбати Куркума (turmeric) - измельчённый до порошкообразного состояния корень жёлто-оранжевого цвета. Является одним из лучших лечебных средств, применяемых в Аюрведе. Способствует пищеварению, помогает поддерживать кишечную флору в норме, уменьшает количество газов, имеет тонизирующие свойства и действует как природный антибиотик. В блюдах придаёт приятный жёлтый цвет, благодаря которому блюдо очень аппетитно выглядит.
1000 г. Рекомендоване пожертвування - 300 гривень Придбати
100 грам. Рекомендоване пожертвування - 60 гривень Придбати 500 г. Рекомендоване пожертвування - 220 гривень Придбати 1000 г. Рекомендоване пожертвування - 400 гривень Придбати
Рекомендоване пожертвування - 30 гривень Придбати
Рекомендоване пожертвування - 70 гривень Під замовлення
Склад: Порошок куркуми 100%. Дата розфасовки: серпень 2020; Термін використання: липень 2023 Рекомендоване пожертвування - 60 гривень Придбати
Рекомендоване пожертвування - 90 гривень В наявності немає
Вага: 100 г. Рекомендоване пожертвування - 100 гривень Під замовлення Вага: 400 г. Рекомендоване пожертвування - 300 гривень Під замовлення Вага: 1000 г. Рекомендоване пожертвування - 500 гривень Під замовлення
склад: порошок куркуми в/с 100%. Рекомендоване пожертвування - 100 гривень Під замовлення
склад: порошок куркуми в/с 100%. Рекомендуемое пожертвование - 120 грн. В наличии нет
Рекомендоване пожертвування - 100 гривень Під замовлення
склад: порошок куркуми в/с 100%. Рекомендуемое пожертвование - 300 грн. Под заказ
Рекомендуемое пожертвование - 350 грн. Под заказ
Рекомендоване пожертвування - 130 гривень Під замовлення Свойства продукта: Порошок манго обладает кислым вкусом с приятным фруктовым послевкусием. Аромат – пряный с легкими фруктовыми нотками.
Амчур используется в качестве «подкисляющей» пряности так же, как тамаринд или сок лимона. Чаще добавляют в овощные блюда, супы и бульоны. Особенно хорошо амчур проявляет свой вкус и аромат в супах из бобовых. Порошок манго используют для приготовления сладостей, а также для заправки фруктовых салатов вместе с черной солью. Применение в медицине:
Термін зберігання: 30 квітня 2023 р. Рекомендована пожертва - 130 гривень Придбати
Рекомендованe пожертвування - 100 гривень Придбати
Вага - 50 г. Рекомендоване пожертвування - 40 гривень Придбати Вага - 100 г. Рекомендоване пожертвування - 70 гривень Придбати Вага - 1000 г. Рекомендоване пожертвування - 550 гривень Придбати
Вага - 50 г. Рекомендоване пожертвування - 30 гривень Придбати Вага - 100 г. Рекомендоване пожертвування - 50 гривень Придбати
Рекомендоване пожертвування - 300 гривень Придбати
Вага - 50 г. Рекомендоване пожертвування - 40 гривень Придбати Вага - 100 г. Рекомендоване пожертвування - 60 гривень Придбати Вага - 500 г. Рекомендоване пожертвування - 250 гривень Придбати Вага - 1000 г. Рекомендоване пожертвування - 380 гривень Придбати Описание: Пиментон один из самых важных ингредиентов для настоящих гурманов, его используют во многие блюда чтобы создать пикантный копчёный вкус и аппетитный красноватый оттенок: овощные рагу, сабджи, пакоры, бутерброды с сыром и помидорами, обжаренный панир и тофу. Особенно широко его используют при приготовлении всевозможных томатных соусов, супов, добавляют в блюда с рисом В общем всюду, где нужно придать блюду цвет и тонкий дымный аромат.
Вага - 50 г. Рекомендоване пожертвування - 30 гривень Придбати Вага - 100 г. Рекомендоване пожертвування - 50 гривень Придбати
Вес - 50 г. Рекомендуемое пожертвование - 50 грн. Приобрести Вес - 100 г. Рекомендуемое пожертвование - 80 грн. Приобрести
Вес - 50 г. Рекомендуемое пожертвование - 30 грн. Приобрести Вес - 100 г. Рекомендуемое пожертвование - 50 грн. Приобрести Вес - 500 г. Рекомендуемое пожертвование - 180 грн. Приобрести Вес - 1000 г. Рекомендуемое пожертвование - 350 грн. Приобрести
Вес - 50 г. Рекомендуемое пожертвование - 50 грн. Купить Вес - 100 г. Рекомендуемое пожертвование - 95 грн. Купить Белый перец это те же самые плоды черного перца, только очищенные от кожицы. В связи с более сложным процессом изготовления этот вид перца ценится значительно выше, он имеет все полезные свойства черного перца, но не такой жгучий на вкус и обладает более сильным ароматом. В кулинарии белый перец может использоваться наравне с чёрным, но лучше подходит для приготовления изысканных блюд, поскольку он не так заметен как черный.
Вес - 50 г. Рекомендуемое пожертвование - 25 грн. Купить Вес - 1000 г. Рекомендуемое пожертвование - 200 грн. Купить
Рекомендоване пожертвування - 150 грн. Під замовлення
Рекомендуемое пожертвование - 25 грн. Купить
Термін придатності: травень 2024 Рекомендоване пожертвування - 150 грн. Придбати
|
Свежие отзывы
- 05.12.2021
-
02.11.2021
Очень понравились благовония на коровьем навозе Gomata! Благодарим Николая за рекомендацию лучших благовоний!
-
20.10.2021
Приобрели книгу Александра Хакимова "Размышления". Эта книга - кладезь мудрости, инструмент духовного познания. С благодарностью обращаемся к коллективу Шанти. Отправка, доставка осуществилась быстро и качественно. Чувствуется любовь и открытость к каждому человеку. Низкий Вам поклон!
-
17.09.2021
Заказывала масляные духи Очень довольна, продавец общительный Отправили очень быстро Цены очень даже приемлемые Духи восхитительные!!! Когда то пользовалась, точенее дали попробовать, я в них влюбилась Так что рекомендую))
-
06.09.2021
Спасибо Заказ отправили, все очень понравилось) Особенно набор джля пуджи) Заказ делала первый раз, надеюсь не в последний Спасибо у Вас нашла, то что нет ни у кого в Украине
Подробнее...